nou taller rellotgeria

Un taller dotat de nova maquinària per al control i l’ajustament dels rellotges, com la rentadora Elma, la làmpada de llum ultraviolada o els rotors Kadloo i el cronocomparador Witschi.

Tot plegat ens permet afrontar tot tipus d’operacions:

· Substitució de vidres, corones, polsadors i juntes
· Comprovació de l’hermetisme dels rellotges
· Revisió de calibres, tant mecànics i automàtics com de quars
· Restauració d’esferes i la neteja i el poliment de caixes i armis

Amb molta agilitat i eficiència, de manera que els nostres clients no han de recórrer per força als serveis tècnics oficials.
Des del nostre taller procurem oferir uns preus molt més ajustats i un temps menor en les reparacions.

  

 


Comprovació de l’hermetisme

Una de les operacions que cal fer –especialment si un té previst banyar-se o practicar el submarinisme amb el seu rellotge- és comprovar l’hermeticitat de la caixa. La dilatació dels materials que la formen o el deteriorament d’algun dels seus elements de seguretat, com ara les juntes, permetria la introducció d’aigua a l’interior de la caixa, i això acabaria fent malbé els components del calibre (especialment, si es tracta d’aigua de mar o de piscina), impedint el bon funcionament del rellotge. 

  


Cal tenir en compte, sobretot, que les juntes que serveixen per segellar les obertures del rellotge amb el temps perden les seves propietats i poden deixar de ser impermeables. Per això és tan important canviar-les cada dos o tres anys i comprovar-ne l’estat cada temporada.

Per poder oferir aquest servei als nostres clients, a Rosich Joiers hem adquirit una màquina Witschi Proofmaster S, que permet comprovar l’hermeticitat de rellotges de qualsevol diàmetre, amb o sense corretja, segons l’anàlisi de la deformació produïda per la diferència de pressió i de buit. La possibilitat de seleccionar fins a nou programes predefinits i 45 cicles de proves programables ens permet posar a prova un gran ventall de rellotges en condicions de pressió que imiten qualsevol situació en què el rellotge entra en contacte amb l’aigua.