Disposem de l'exclusiu model Pan Europ de Hamilton

 

El Hamilton Pan Europ és un cronògraf automàtic, inspirat en el original que va ser presentat el 1971, una edició molt especial i limitada a 1971 unitats.

 

 

Hamilton

Hamilton s'estableix com una de les firmes més importants i de reputació del món, per la creació de rellotges elegants i fiables. Els rellotges combinen un fort esperit nord-americà amb la precisió dels últims moviments i tecnologia Suïssa. Descobreix la seva història a www.hamiltonwatch.com

Ens complau anunciar-vos que a partir de setembre disposarem de l'exclusiu model Jazzmaster Face 2 Face

 

El Hamilton Jazzmaster Face 2 Face compte amb dos cares amb diferent disseny, de fet, constitueixen dos rellotges diferents. La seva caixa giratòria conté dos esferes, una amb un sofisticat cronòmetre masculí, i l'altre, amb un sobri i elegant rellotge de tres agulles.
El rellotge es pot portar amb qualsevol de les dos cares, cadascuna de les quals té el seu propi estil. La refinada artesania del model, basada en el "savoire faire" de la marca des del seu inici al 1892, es combina amb materials d'alta tecnologia i una gran funcionalitat per garantir que la duplicitat no vagi en depriment del comfort o la precisió.
El Jazzmaster Face 2 Face s'està realitzant en una edició limitada a 888 exemplar numerats.