banner-historia

 

El 2015 s’incorpora la marca d’alta rellotgeria CLERC.

El 2014 es trasllada la botiga de ROSICH a la Rambla General Vives 4 d’igualada, aconseguint reunir en un espai de planta baixa tots els nostres serveis (taller de joieria i rellotgeria) i les marques que representem en un nou espai confortable i acollidor.

El 2014 ROSICH entra dintre el portal RELOJES ESPECIALES, un fòrum especialitzat dins el món de la rellotgeria.

El 2014 Degut a la bona trajectòria del Taller de Rellotgeria som reconeguts per Swatch Group com a centre de servei autoritzat per fer les reparacions de les seves principals marques de rellotgeria.

El 2013 es treuen noves peces tan de les col·leccions BREATHE i SCULPT

El 2012 s’obre un nou concepte de botiga, AMETHYSTE, bijoux by Pere Rosich, a la rambla nova 39 d’igualada. En aquesta botiga reunim les principals marques de bijuteria. Miriam Tort, dona de Pere Rosich, es la promotora de la idea.

El 2012 es crea la botiga online. Principalment enfocada al món de la rellotgeria.

El 2011 s’amplia el taller de rellotgeria amb la incorporació d’una mestre rellotgera al nostre equip.

El 2011 s’edita i s’imprimeix la primera ROSICH Magazine, on expliquem les últimes tendències del món de la rellotgeria i la joieria, així com expliquem les últimes notícies de ROSICH.

El 2011 es llença la col·lecció de joieria SCULPT.

El 2010 es presenta la col·lecció BREATHE desafiant les joies convencionals, creant unes peces perfectes pel dia a dia. La model Carla Crombie i el futbolista Gerard Piqué van ser les imatges de la col·lecció.

El 2009, ROSICH es transforma en marca de joieria.

El desembre 2008, l'equip creatiu de ROSICH es consolida i dissenya 5 col·leccions noves, d'última moda, amb la imatge de la model internacional Anna Tunhav

El 2007 Les peces d’escriptura MONTBLANC i els seus accessoris en pell es veuen potenciats per la incorporació de la rellotgeria MONTBLANC.

El 2005, ROSICH és escollit pel FCBarcelona, per ser l'empresa encarregada de lliurar a l'entitat els rellotges en commemoració a la Lliga 04/05.

El 2002, Moto Club Igualada escull ROSICH pel disseny del trofeu BANDERA de QUADRES, la qual, any rere any es redissenya pels nous guardonats.

El 2000, es creà un nou espai a la Rambla Sant Isidre d’Igualada, on es va combinar la botiga, el taller i una sala d'exposició, fen un espai lúdic i inèdit fins el moment.

El 1997,1998,1999 i 2000, ROSICH és seleccionat per la exposició internacional de disseny de joieria NOVAJOIA a Barcelona.

El 1997, s'amplia el taller de joieria amb la incorporació de Pere Rosich. Amb les titulacions de Gemmòleg i Gemmòleg Especialista en diamants per la Universitat de Barcelona (UB), així com l’aprenentatge realitzat al Col·legi de Joiers de Barcelona obtenint la titulació com a JOIER-CLAVADOR-GRAVADOR.

El 1987, es va inaugurar la nova botiga al carrer Sant Magí d'Igualada, fent un espai nou i innovador dins de la ciutat.

El 1970 Maria Assumpció Trullàs, dona de Jaume Rosich, incorpora al negoci la joieria. El seu bon gust i la seva passió per la joieria, converteix l’empresa en un referent en el sector de la joieria.

El 1967, Jaume Rosich va fundar ROSICH, un espai dedicat al món de la rellotgeria.